Varm välkommen till vår sida

Hej och välkommen till denna fantastiska sida som kommer att lista alla spelklassiker som har präglat våra liv under uppväxten. Här kommer vi att skriva om spel från Atari, Amiga, Playstation, Xbox, PC, Mobil och mycket mycket mer.

Genom åren har spelen utvecklats i ett enormt tempo. Från att ha spelat ping pong och simpla spel som rymdes på en 1.44mb diskett så finns det nu spel på flera gigabyte med väldigt verklig grafik. Följ vår resa genom dessa spel och upplevelser.

Vi bakom denna sida har spelat allt från Mario Brus, stategispel, actionspel till olika sportspel så som nhl, fifa, tennis och skate spel. Det finns egentligen ingen gräns på vilka spel vi kommer att ta upp. Utan de är de spel som vi tycker är mest klassiska och som förtjänar att uppmärksammas igen som kommer att listas på denna sida.

Idag förknippas spel med antingen datanörden som spelar väldigt avancerade spel eller den som spelar simpla spel i mobilen. Även betting, poker och casino är spel som blivit omåttligt populära under senare år. Vi har själva inte spelat om pengar men det är såklart viktigt att få ta del av alla aspekter när man försöker skapa Sveriges största samlingssida för spelklassiker. Så häng med oss, bokmärka får hemsida och kom gärna med förslag på vad du vill höra mer om. Att spela spel är trots allt något av det roligaste du kan hålla på med. Ha nu en fantastisk trevlig dag och hoppas att du tittar tillbaka väldigt snart.