De bästa videospelen som kommer 2023 

I juni, på E3 2021, presenterades några ganska otroliga videospel. Från stora avslöjanden av uppföljare till helt nya IP:s, det finns mycket att glädja sig åt för de kommande spelåren. Men hur är det med de spel som inte var med på E3, de som fortfarande är tidigt i utvecklingen och som inte kommer att släppas förrän 2023 eller senare? Här är fem av de mest lovande spelen som kommer ut 2023 och framåt! 

Hogwarts Legacy  

Hogwarts Legacy är ett kommande videospel som låter spelarna uppleva livet som elev på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Spelet kommer att ha en öppen värld och spelarna kommer att kunna skapa sin egen karaktär och välja vilket hus de vill vara i. De kommer också att kunna utforska slottet och området och delta i olika aktiviteter som Quidditchmatcher och duellklubbar. 

Octopath Traveler 2 

Octopath Traveler 2 är ett kommande rollspel som utvecklas av Square Enix. Det är uppföljaren till spelet Octopath Traveler från 2018 och innehåller åtta nya huvudpersoner, var och en med sin egen historia. Spelet utspelar sig i samma värld som sin föregångare men utspelar sig flera år senare. Octopath Traveler 2 kommer att släppas till Nintendo Switch år 2022. 

Forspoken 

Forspoken är ett mörkt, atmosfäriskt spel som kommer att hålla dig på tårna. Med en unik miljö och en engagerande berättelse är Forspoken ett spel som du inte vill missa. I Forspoken följer spelaren Frey, en ung kvinna från New York som transporteras till Athia, en värld som är både vacker och hemsk. Frey måste använda sina nyupptäckta magiska talanger för att navigera genom vidsträckta landskap och slåss mot hemska djur så att hon kan hitta en väg hem. 

Suicide Squad: Kill the Justice League 

Task Force X, även känd som Suicide Squad, är ett team av fängslade superskurkar som utför farliga hemliga uppdrag åt den amerikanska regeringen i utbyte mot kortare straff. I lagets nuvarande sammansättning ingår Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang och Killer Frost. 

Suicide Squads senaste uppdrag är att ta ner Justice League, som har gått på avvägar och blivit ett hot mot den globala säkerheten. För att lyckas måste de lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och arbeta tillsammans som ett team. Men kan de verkligen lita på varandra? Och ännu viktigare, kan de överleva uppdraget? 

Starfield 

Starfield är ett videospel utvecklat av Bethesda Game Studios och utgivet av Bethesda Softworks. Spelet släpptes den 10 november 2020 för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Starfield är ett skjutspel i första person som utspelar sig i en öppen värld. Spelaren kan utforska miljön och interagera med objekt och karaktärer. Spelet innehåller en mängd olika vapen och fiender.